• Rick

Bezorgdag 16 juni en komende weken!

Hoi! Vandaag was een heerlijk relaxend dagje, daarnaast was het niet heel druk, niet heel rustig dus gewoon goed. Vorige week dinsdag had ik eigenlijk met mezelf afgesproken om iedere dag te gaan bloggen, dat was helaas niet helemaal gelukt. Waarom niet? Drukte! Ik zit in de laatste weken van school (deze week de laatste) en probeer daarom dit studiejaar af te ronden. Daarnaast een bedrijf runnen is best lastig haha.


Plannen komende weken

Deze week zal er niet veel anders uit zien dan vorige week, ik zal wel proberen iedere dag weer wat te bloggen (ook al is dit maandag niet gelukt). Maar volgende week ga ik volop aan de slag met StudentFood. Ik wil alle taken (en taakjes) waar ik geen tijd voor had volgende week afronden en zorgen dat StudentFood helemaal voorbereid is op de week daarna.

De week daarna wil ik namelijk volop aan de marketing, zeker in deze tijden denk ik dat ik veel klanten kan werven en erg kan groeien, dat is sowieso het doel van deze zomervakantie; volop aan de slag met mijn bedrijf en groeien!


Hoe?

Ik ga nog bezig met hoe ik het wil aanpakken maar ik heb de volgende ideetjes in mijn hoofd; flyeren, studenten/studie verenigingen benaderen om samen te werken en vooral online reclame. Ik wil het eerst even klein aan pakken om te kijken hoeveel klanten ik erbij krijg (om te zorgen dat ik niet té veel klanten in één keer krijg). En daarna wil ik het langzamerhand steeds groter aanpakken. Ik heb er zin in!

0 keer bekeken

Kvk geregistreerd: KVK 75677202

+31(0)6 83 38 69 76

NL002425165B43

©2020 door StudentFood