• Rick

Bezorgdag 9 juni en de plannen voor deze week

Hoi! Als je gisteren had besteld had je het waarschijnlijk wel aan mijn gezicht gezien, maar stress stress stress. Tip: plan niet je APK afspraak van je auto vóór een belangrijke dag. Ik dacht zelf dat ik mijn auto af kon leveren en dan gewoon mijn gang kon gaan, maar nee, er was niks met mijn auto (wat fijn is), alleen door het RDW (steekproef) duurde alles langer.

Maar genoeg over mijn auto, ik kwam dus véél te laat thuis en toen moest ik nog van allerlei taakjes doen, waardoor alles uitliep, wat ook op liep tot een net wat latere bezorgtijden, maar de klanten waren lief en het is altijd fijn (zeker tijdens corona) om even wat nieuwe gezichten te zien en eventjes te kletsen (wat ook niet mee helpt als je al te laat bent met bezorgen).

Het kopen van de ingrediënten en het maken van de maaltijdpakketten vind ik een stuk minder leuk als het in dikke haast moet gebeuren dus daar baalde ik wel een beetje van. Ook merk ik dat als ik rustiger de maaltijdpakketten samen stel het allemaal wat mooier en chiquer eruit ziet, dus voor de volgende keer, even goed voorbereid zijn en geen APK van tevoren (hoeft gelukkig ook maar 1 keer per jaar).


Wat wil ik deze week bereiken?

Waar ik vooral op wilde focussen was het posten van minimaal 1 instabericht per dag, dit helpt met het herinneren bij (potentiële) klanten. Ik loop nog op schema (hoewel ik deze blogpost eigenlijk al gister wilde uploaden), maar ik merk wel dat het best veel werk is, zeker als je ook nog een studiejaar probeert af te ronden. Over dat studiejaar, nog 2 weekjes (deze week en de volgende week) en dan is het als het goed is klaar, dan kan ik ook volop bezig met StudentFood waar ik echt héél erg naar uitkijk. Dus deze week niet te veel eisen, gewoon zorgen dat ik iedere dag 1 berichtje op insta plaats met daarbij een blog of iets.


Punten:

-Plan geen APK afspraak voor een belangrijke dag

-Zorg dat je goed voorbereid aan de slag gaat

-Plan goed alles vooruit en plan op uitloop


0 keer bekeken

Kvk geregistreerd: KVK 75677202

+31(0)6 83 38 69 76

NL002425165B43

©2020 door StudentFood